No products in the cart.

Επανω

Αιθέριο έλαιο Πορτοκάλι

5,00 

Αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού. Η εξαγωγή του γίνεται μέσω απόσταξης του φλοιού του πορτοκαλιού, προσφέροντας ένα φρέσκο, φρουτώδες άρωμα που έχει ευεργετικές ιδιότητες για το σώμα και το πνεύμα.

Ορισμένες από τις ιδιότητες και τα οφέλη του αιθερίου ελαίου πορτοκαλιού περιλαμβάνουν:

  1. Αρωματοθεραπευτικές Ιδιότητες: Το άρωμα του αιθερίου ελαίου πορτοκαλιού θεωρείται αναζωογονητικό, ενθαρρύνοντας την αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης.
  2. Αντιφλεγμονώδεις Ιδιότητες: Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, που μπορεί να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση φλεγμονών στο δέρμα και στο σώμα.
  3. Αντισηπτικές Ιδιότητες: Το έλαιο πορτοκαλιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσικό αντισηπτικό, βοηθώντας στην πρόληψη της ανάπτυξης μικροβίων.
  4. Ενθαρρύνει τη Χαλάρωση: Χρησιμοποιείται συχνά στην αρωματοθεραπεία για να βοηθήσει στη χαλάρωση, μειώνοντας το άγχος και την ένταση.
  5. Στήριξη στον Υγιεινό Ύπνο: Η αρωματοθεραπευτική χρήση του αιθερίου ελαίου πορτοκαλιού μπορεί να προάγει έναν υγιεινό ύπνο και να βοηθήσει στη μείωση του άγχους πριν τον ύπνο.

Πριν χρησιμοποιήσετε αιθέρια έλαια, είναι σημαντικό να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης και να ελέγξετε για πιθανές αλλεργικές αντιδράσεις.

Συσκευασία 10ml

- +
Κωδικός προϊόντος: EOIL-10-002 Κατηγορία: Ετικέτες: , ,

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος

10ml

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

v

Η Συνένωση Των Αισθήσεων Και Των Ιδεών Που Δημιουργούν Αρώματα Μοναδικά Και Αξέχαστα
Πραγματοποιήστε μια αγορά για να ανοίξετε έναν λογαριασμό.

Reset Password